Despre mine

Sunt atestata ca psihoterapeut autonom in psihoterapie individuala si am competente in psihoterapie de cuplu. Cu o activitate de spital si de cabinet de peste 10 ani, lucrand si in echipa cu medici psihiatri, am in portofoliul cazuisticii abordate o gama larga de probleme specifice tulburarilor anxios-depresive, tulburarilor de personalitate, depresiilor, tulburarilor de adaptare, precum si celor conexe crizelor existentiale sau reactive contextelor organice.

Formarea ca psihoterapeut a inclus masterate in psihoterapie experientiala, psihoterapie cognitiv-comportamentala, master in psychological profiling, grupuri de formare, traininguri si work-shop-uri. Sunt formator de psihoterapeuti in cadrul in cadrul Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv Comportamentala.


ColaborariCa psiholog colaborez cu diverse publicatii, fiind autor de articole de specialitate in revistele Saptamana medicala, Avantaje on-line si Ghidul miresei.

In psihoterapie vei putea invata noi metode de gestionare a situatiilor de viata, cu ajutorul carora vei putea sa devii mai sigur pe tine, sa te simti mai relaxat si mai confortabil. Vei avea posibilitatea sa descoperi cum obisnuinta de a face lucrurile intr-un anumit fel te perturba. Este important sa stii ca, daca deja ai simptome fizice determinate de factori psihologici, vei invata cum sa faci ca ele sa dispara. Iti sunt alaturi in demersul tau de dezvoltare personala.